Koncept

Vi har alle brug for et lille fix i hverdagen

For os er det et godt glas vin i tide og utide. Det er livsbekræftende og livsforlængende.

Winefix er din lokale vinhandel

I Winefix sætter vi en ære i at udvælge vores vine, som til dels importeres fra Tyskland, USA og Italien. Og vi arbejder løbende på egenimport fra flere lande.

Winefix drives af fire unge mænd i deres bedste alder. Vi deler passionen for god vin til overkommelige priser. Vi har hver vores vej ind i vin-verdenen og tilfældigheder har bragt os sammen. Tilfældigheder som vi i dag priser os lykkelige for. Vi har alle fuldtidsjobs ved siden af vores vinerier, som drives på et seriøst hobby-niveau.

Vores passion er at formidle viden om vin og dele oplevelser med vores kunder. Derfor afholdes mange private og åbne smagninger, hvor deltagerne bliver inviteret ind i vores vinverden.

Vi sælger vinene igennem webshoppen på winefix.dk og i vores lokale butik i Skørping.

Vi sælger til private samt HORESTA i både Danmark og Norge.


Med vinlig hilsen Kasper, Jonas, Espen og Anders

people

Holy Moses Vineyard

Familien Hoffgaard plantede i sommeren 2020 de første vinstokke på det, der med tiden skal udvikle sig til "Holy Moses Vineyard - Himmerlands højest beliggende vingård". Gården ligger 100 moh. naturskønt placeret i den sydlige udkant af Rold Skov. Vejen som gården ligger på hedder "Hulemosevej" og derfor kom gården også meget hurtigt til at hedde "Holy Moses". Det har nu også udvilklet sig til en vin-butik. Hvor mon det ender?

Der er på den sydvendte skråning plantet 100 stokke med Solaris og 100 stokke med Souvignon Gris. Ambitionen er at lave den første liflige, mineralske mousserende vin i 2026.